Videoclip: Hou me vast

Oprachtgever: Elias van Hees

Vraag: Om twee toffe videoclips te maken bij zijn nummers.

Periode: 2019 – 2021

Elias van Hees vroeg ons om een videoclip te bedenken bij zijn nieuwe nummer ‘Hou me vast’. Het nummer van Elias is een cover van het origineel van Volumia. Wij wilden dan ook graag met elementen verwijzen naar het origineel, maar de tekst ‘Hou me vast’ wel actueel maken met een koppeling naar corona. Dit hebben we gedaan door de zangbeelden op te nemen in de stijl van Volumia. Dit wisselden we af door filmische beelden van een opkomende liefde in coronatijd, 2 vrijgezellen die ernaar verlangen om vastgehouden te worden. 

Een jaar eerder mochten wij voor Elias al een videoclip maken voor zijn nummer ‘Het meisje van de bakker’, waarin we een groot feest hebben gebouwd in een bakkerswinkel.

 

Dit hebben we bereikt
2 knallende videoclips.

‘Het meisje van de bakker’ is vertoond bij Pauw.

Het AD heeft ‘Het meisje van de bakker’ geplaatst en er een artikel over geschreven.

Diverse keren zijn de clips uitgezonden op Oranje TV.

Een heel enthousiaste Elias.
 

 

De samenwerking met Kattenkwaad is geweldig. Hoge kwaliteit voor prima prijzen. Ze hebben voor mij twee prachtige muziekclips gemaakt. Het is heerlijk om met mensen te werken die weten wat ze (moeten) doen!

Elias van Hees

Zanger

Bekijk het hier

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl