Over ons

Twee geboren filmmakers, snakkend naar meer. Het moet grootser, creatiever, breder en dat allemaal out of the kattenmand. Dat alles wel met passie voor plaatjes, kennis van marketing en het opbouwen van iedere beleving als een scène. Want wat is er nu toffer dan jouw doelgroep zelf in een film te laten spelen?

Met creatieve ideeën en inzichten helpen wij onze klanten vooruit, maken we ze zichtbaar en laten ze groeien. Wij houden niet van reclame maar denken deze boodschappen om in concepten met een toegevoegde waarde voor de doelgroep. Vaak spraakmakend en altijd met liefde gemaakt. 

Naast het concept zijn wij zeer gedreven in de productie. Want met een mooi plan alleen ben je er nog niet. Samen met ons netwerk van professionals, altijd met een volle bak zin én een hoop kennis zijn wij in staat om onze concepten tot leven te laten komen en succes te laten behalen. Dus waar wacht je nog op?

Onze spacekatten

Glenn van Haaster

Kattenhater

Kickt op uitdagingen. Heeft meer verkleedkleding dan normale kleding. Viert minimaal vijf keer zijn verjaardag. Creatieve duizendpoot. Regisseur. Sinds zijn zestiende ondernemer. Echte netwerker. Levensgenieter.

Alexander Wessels

Opperpoes

Heeft alleen maar Philips Hue lampen. Gadgetfreak. Beelddenker. Wilde vroeger astronaut of uitvinder worden. Heeft een abonnement op onderbroeken. Maakte op de basisschool al films met een webcam. Fan van zijn vaders spinazietaart.

Onze kleine grote broer.

Naast het geweldige werk voor Kattenkwaad zijn Alexander en Glenn het creatieve brein achter het Filmkantoor. Het Filmkantoor is ook verantwoordelijk voor alle filmproducties binnen Kattenkwaad. Ben je benieuwd naar het portfolio van het Filmkantoor of heb je geen zin in alle zottigheid op deze website? Het Filmkantoor is jouw betrouwbare partner in marketinggerichte videocontent. Het Filmkantoor, opmerkelijk doeltreffend!

Contact

Bezoekadres

Van Ruysdeallaan 41-69
2264TK Leidschendam

Postadres

Plaspoelstraat 3
2265XJ Leidschendam

06-81424677

info@kattenkwaadcreative.nl

Nieuwsbrief