Bedankt voor uw interesse in de webshop van Kattenkwaad Creative. Hieronder vindt u ons terugbetaal- en retourneringsbeleid dat voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

  1. Bedenktijd: U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, zonder opgave van reden. Deze termijn wordt de bedenktijd genoemd. De bedenktijd gaat in op de dag nadat u het product heeft ontvangen.

  2. Retourprocedure: Indien u gebruik wilt maken van uw retourrecht, dient u ons hiervan binnen de bedenktijd op de hoogte te stellen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@kattenkwaadcreative.nl. Na ontvangst van uw melding zullen wij u informeren over de verdere retourprocedure.

  3. Retourvoorwaarden: Om in aanmerking te komen voor een retour en terugbetaling, dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen: a. Het product dient in de originele staat te verkeren, inclusief alle labels en verpakkingen. b. Het product mag niet gebruikt, gewassen, of beschadigd zijn. c. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. d. Bij het retourneren van kleding dient u ervoor te zorgen dat eventuele hygiëne-strips niet zijn verwijderd.

  4. Terugbetaling: Na ontvangst en controle van het geretourneerde product, zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Wij zullen de terugbetaling verrichten via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling, tenzij anders overeengekomen.

  5. Dropshipper retouradres: Het retouradres dat wij verstrekken wijkt af van ons eigen adres. Dit komt doordat wij gebruikmaken van dropshipping, waarbij de producten rechtstreeks vanuit de leverancier worden verzonden. U dient zelf het pakket terug te sturen naar de leverancier in het buitenland en deze verzendkosten te betalen. 

    Let op: Zorg ervoor dat u altijd de retourinstructies volgt die u van ons ontvangt om ervoor te zorgen dat uw retourzending correct wordt verwerkt.

Mocht u nog vragen hebben over ons terugbetaal- en retourneringsbeleid, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kattenkwaadcreative.nl. Wij staan klaar om u verder te helpen.