#VeursCheckt

Oprachtgever: Veurs Lyceum

Vraag: Kunnen jullie videocontent voor ons ontwikkelen die potentiële leerlingen echt aanspreekt?

Periode: 2021

Het Veurs Lyceum vroeg ons met een idee te komen voor videocontent voor de werving van nieuwe leerlingen. Op het Veurs kiezen leerlingen voor het Technasium of de sportklas. In deze klassen staan meerdere vaardigheden centraal, waarin onderzoeken en samenwerken belangrijke pijlpunten zijn. Ons leek het leuk daar een serie omheen te bedenken. Proefjes en experimenten doen het altijd goed op social media en tv. Vanuit deze gedachte werd #VeursCheckt geboren, waarin presentatrice Fleur (Brugklas, Verborgen verhalen) met een leuke club leerlingen experimenten ging checken. We hebben 6 korte afleveringen gemaakt met in iedere aflevering een andere proef. Benieuwd? Check het hieronder!

 

 

 

 

Dit hebben we bereikt
Explosies en implosies
6 heel toffe afleveringen die gaaf zijn om te bekijken voor potentiële leerlingen
De deelnemende leerlingen hebben op de draaidag een rollercoaster aan emoties ervaren, maar vooral een heel toffe dag gehad.

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl