Disco Bingo – de WZH editie

Oprachtgever: WZH

Vraag: Kunnen jullie een online Disco Bingo organiseren als online teamuitje?

Periode: 2021

Door WZH werden wij benaderd met de vraag of we een online Disco Bingo konden organiseren. WZH wilde een leuk uitje voor collega`s organiseren, maar wel vanuit huis in verband met corona. 

Een week van tevoren kregen alle deelnemers bingokaarten en een zoomlink in hun mail. Bij een Disco Bingo staan er in plaats van getallen muzieknummers op een kaart. Er worden vervolgens liedjes afgespeeld en als het nummer op je kaart staat, mag je hem afstrepen. Naast dat zij de stream naar de bingo konden zien, was er in onze studio een scherm waarop zij zichzelf en elkaar zagen tijdens de bingo. Ook konden we zo met ze praten vanuit de studio als er een bingo was. We hadden de studio omgetoverd tot een halve discotheek en daarin stonden een DJ en een MC om de disco aan elkaar te praten.

Dit hebben we bereikt
De deelnemers hebben een leuke swingende middag gehad.
We hebben zelf knetterhard gedanst.
Heel veel ‘Bingoooo`s!’

Helaas geen valse bingo…. (gemiste kans)

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl