#StudioVeurs

Oprachtgever: Veurs Lyceum

Vraag: Kunnen jullie voor ons het informatieve deel van de online open dag ontwikkelen?

Periode: 2022

Het Veurs Lyceum kwam ook met de vraag een online open dag te ontwikkelen. Normaliter laat het Veurs zich op de open dag van hun beste kant zien. Er zijn dan diverse demonstraties en optredens en de lokalen presenteren zich op een zo leuk mogelijke manier. Wij dachten aan een reporter die de kijkers meenam langs deze lokalen, geïnspireerd op de intocht van Sinterklaas. Dit hersenspinsel bracht ons op het idee om Jeroen van het Sinterklaasjournaal te vragen deze presentatie op zich te nemen. Daaromheen besloten we een studioprogramma te maken wat leuk is voor de hele familie. In de studio praatte presentatrice Jessica Mendels (RTL) alles aan elkaar. Daar kwamen diverse gasten langs voor korte interviews en vanaf daar werd dan weer flink naar Jeroen geschakeld, die live op het Veurs was voor een verrassing. Wij hadden een verhaallijn geschreven waarin er een verrassing plaats vindt op het Veurs voor de nieuwe directeur, Philip de Vries. Daar gaat Jeroen verslag van doen. Bij aankomst kan Jeroen Philip dan niet vinden en besluit hij een ronde door de school te maken. Maar telkens als hij een lokaal opent, start daar een surprise voor Philip, omdat de leerlingen denken dat hij binnen komt i.p.v. Jeroen. Kortom, alles loopt volledig in de soep, maar uiteindelijk komt het natuurlijk toch nog goed. Zo lijkt het bijna écht het Sinterklaasjournaal. 

 

Dit hebben we bereikt
Het Veurs had met de werving van leerlingen dit jaar, waar #StudioVeurs een belangrijk deel van uitmaakte, 20 extra leerlingen die voor de school gekozen hebben. 
Wij hebben ons idool uit het Sinterklaasjournaal ontmoet
Philip de Vries is voor de groep 8-leerlingen een soort BN’er geworden. 
Binnen de school en het docententeam is er enorm veel plezier geweest om #StudioVeurs heen. 

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl