Webserie ’s Gravendreef

Oprachtgever: ’s Gravendreef College

Vraag: Hoe kunnen we potentiele leerlingen en ouders enthousiast maken over het ’s Gravendreef College?

Periode: 2017 – 2021

Na een aantal jaar al betrokken te zijn geweest bij de videomarketing van het ’s Gravendreef College bedachten wij in 2017 een heel nieuw concept, een eigen webserie. Het idee: een soort SpangaS, maar dan gespeeld door echte leerlingen van de school. Op het ’s Gravendreef College hebben ze musicalklassen, dus dat sloot heel mooi aan.


In de serie laten de leerlingen op een fictieve manier zien hoe het er echt aan toe gaat op de middelbare school. Dus in plaats van reclamefilmpjes die de meeste andere scholen hebben, heeft het ’s Gravendreef College nu een spannende serie waar groep 8 leerlingen graag naar willen kijken. Ouders van deze leerlingen zullen denken: ‘Wat tof dat de school deze leerlingen deze kans geeft’ en voor de leerlingen zelf is het een superleuke ervaring om in een professionele serie te spelen.

Dit hebben we bereikt
Meerdere jaren veel media-aandacht met o.a. een item op Hart van Nederland.

Ondertussen al meerdere seizoenen uitgebracht.

Voor de leerlingen is het één van de hoogtepunten van het jaar.

De serie creëert erg veel plezier binnen de school.

De best bekeken aflevering heeft al meer dan 36.000 views.

 

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl