Opening De Fluit

Oprachtgever: Gemeente Leidschendam-Voorburg

Vraag: Hoe kunnen we een gave opening neerzetten van de nieuwbouw van het zwembad De Fluit

Periode: 2016

De Gemeente Leidschendam-Voorburg had contact met ons opgenomen om video’s te laten produceren voor de nieuwbouw van het zwembad De Fluit. Ze wilden graag een film hebben van de activiteiten die in het zwembad plaats vonden.

Tijdens het maakproces van de video’s inspireerden we de gemeente met ideeën voor de opening. Hierdoor waren ze benieuwd geraakt naar wat wij daar verder in konden betekenen. Zo hebben ze ons eerst gevraagd alle techniek voor het evenement te leveren. Later hebben ze ons gevraagd onze visie los te laten op het gehele programma. Gezamenlijk hebben we toen het programma volledig omgegooid en ervoor gezorgd dat het geheel een mooie show ging worden. Een show waarin een koor, synchroon zwemmers, speeches, een live videoverbinding, Pieter van den Hoogeband en heel wat techniek allemaal een mooie rol kregen.

Op de dag zelf hebben wij het gehele evenement in goede banen geleid. Eerst vond de gemeente het nog een beetje spannend om in een later stadium het programma om te gooien. Uiteindelijk hebben ze daar geen moment spijt van gehad.

Dit hebben we bereikt
Een superleuke samenwerking met de gemeente! 

Een spectaculaire opening met een programma wat stond als een dijk.

Bezoekers die er nog lang over nagesproken hebben.

En bijna vergeten… de film was ook tof 😉

Ik ben zelden zulke energieke, creatieve, sociale, jonge ondernemers tegengekomen, die weten wat ze willen en wat ze kunnen. Ik heb veel geleerd van Kattenkwaad en gun anderen, die voor een fijne meedenkende partner kiezen, hun kennis. Deze opening was zonder hun inbreng niet zo succesvol geweest. Ik kijk met veel plezier op deze opening terug en als er bij de gemeente weer iets georganiseerd moet worden, weet ik Kattenkwaad in ieder geval te vinden.

Marjoleine Peters

Projectleider, Gemeente Leidschendam-Voorburg

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang, Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl