Opening Cascade

Oprachtgever: Gemeente Leidschendam-Voorburg

Vraag: Hoe kunnen we een spectacuaire opening neerzetten voor de opening van de Cascade?

Periode: 2018

Na samengewerkt te hebben met de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de opening van zwembad de Fluit, wist de gemeente ons voor hun volgende grote opening direct te vinden. Vanaf het begin hebben wij meegedacht over de opening van de Cascade. De Cascade was een nieuwbouwproject in Voorburg met zowel een school, kinderopvang en een professionele turnhal.
De gemeente wilde graag een spectaculaire opening waar alle partijen bij betrokken waren. We bedachten een programma waarin de aanwezige gasten meegenomen werden door het pand. Er was eerst een formele opening met een presentator en verschillende sprekers in de aula van de school. Later vervolgde het programma in de turnhal waar een film vertoond werd op een groot doek. Na een knal viel het doek naar beneden en startte er een show. Deze show bestond uit een turndemo van de turnvereniging met lichtshow. Dit alles zorgde voor een echte wow-factor.

Dit hebben we bereikt
Een spectaculair programma waar nog wel even over werd nagesproken.

De diverse partijen met verschillende belangen waren allemaal blij.

 

Ik was onder de indruk van hun heldere ideeën, energie en zelfvertrouwen. Kattenkwaad heeft zich omringd met verschillende specialisten, die met elkaar omgingen als vrienden. Met Kattenkwaad samenwerken heeft mij zo enthousiast gemaakt, dat ik animo heb gekregen voor de opleiding eventmanagement. Na de opening werd ik bij Kattenkwaad op het kantoor gastvrij ontvangen om de aftermovie te bekijken. Een speciaal moment. Ze hebben hier gevoel voor.

Marjoleine Peters

Eventmanager, Gemeente Leidschendam-Voorburg

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl