Into the castle

Een groot feest organiseren was altijd wel een droom van ons. Dromen zijn er natuurlijk om uit te laten komen, dus: let’s go!

Zo bedachten we in 2015 samen met Richard Leendertse ‘Bloodgood’s Halloween party- Into the castle’, een groot Halloween themafeest in het Paard van Troje. De fictieve Graaf Bloodgood had iedereen uitgenodigd voor zijn Halloweenfeest.

We wilden een feest neerzetten met veel show, volledig in thema en waar de bezoeker zich volledig zou kunnen uitleven. Het feest moest echt een totaalbeleving worden. Zo hadden we verschillende drag queens, danseressen en Candy Girls. Op de ringen in het Paard was een spookhuis gebouwd waar de bezoekers doorheen konden om de stuipen op het lijf gejaagd te worden door acteurs. Ook was er een Disco Bingo, waren er verschillende dj`s en kwam Captain Midnight met diverse sets het Paard op zijn kop zetten.

 

Dit hebben we bereikt
Een mega dikke fissa.

Heel veel dronken en enthousiaste bezoekers die een topavond hebben gehad.

Een interview met het AD over de opkomst van Halloween in NL en over ons feest.

Onze droom verwezenlijkt!

 

”Nog nooit zo dronken geweest, weet er niets meer van. Was vast lachen!”

Sjoerd van Dijk

Had de volgende dag een kater, fictief

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang, Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl