Digitale Special Olympics 2020

Oprachtgever: Dave Fisser

Vraag: Regie voor livestream, opnames clinics en ontwikkelen tv-programma voor omroep West

Periode: 2021

n opdracht van producent Dave Fisser hebben wij een grote bijdrage geleverd aan de digitale Special Olympics in Den Haag. Voor de livestream op zaterdag verzorgden wij het draaiboek, de teksten en de regie. We produceerden clinics voor in de digitale campus en we hebben in één weekend een programma voor omroep West gemaakt van het geheel. 

De livestream had een knotsgek programma voor sportverenigingen, die allemaal vanaf hun locatie mee konden doen. Presentator Eric Bouman sprak alles aan elkaar met Sjoerd (van ‘Blij met Sjoerd’) als zijn sidekick. Wolter Kroes kwam zingen, Steven Kazan kwam goochelen en er waren diverse sportactiviteiten. Vele deelnemers hebben hiervan genoten. 

De volgende dag, op zondag, was het eind van de dag het slotprogramma van de hele Special Olympics op TV West te zien. In 1 nacht hebben wij het programma afgemonteerd omdat de basis hiervan- de livestream- op zaterdag was. Vooraf hadden we met Naomi van As presentatiestukken opgenomen om zo de kijkers door het programma heen te praten. Frits Wester was te zien als reporter en hij heeft een aantal deelnemende locaties bezocht. 

Dit hebben we bereikt
Heel veel vrolijke enthousiaste deelnemers hebben een leuke en sportieve dag gehad.
Wij hebben een nacht bijna niet geslapen 😉
Een mooi tv-programma op Omroep West.

Vrijblijvend brainstormen?

Onze gedachten eens over jouw vraagstuk laten gaan? Dat kan! We kunnen gewoon even mailen, of bellen, langskomen mag ook, gezellig zelfs! We kunnen ook naar jou komen, al staat dan wel vaak ons kantoor op stelten, want als de kat van huis is… Helemaal gratis dus! Natuurlijk niet mega lang. Dan moet je wel betalen, want katten moeten ook eten.

Plan een sessie!Echt vrijblijvend? Okay danl